Login: E-post  Lösenord  Kom ihåg mig Glömt lösenord »

Är du ny användare?

Med Get2Press skickas dina pressmeddelanden till tryckta och elektroniska medier för endast:

350 kr ex. moms


betala först när du skickar ut

Testimonial


Tyken PR, Stockholm, Sverige

Caroline Anderson-Gadd, Tyken PR: "Jag är glad i Get2Press tjänster på nätet, då dom hjälper mig att vara kostnads eftektiva. Något som är mycket viktigt när man är en mindre nystartad PR byrå med focus barn och familj. Deras Statestik tjänst är helt fantastiskt då man lätt kan redovisa vidare till kunden vilket media / tidning som har tagit del av vår material,det är Toppen Bra!".

Tipsa en vän
« Tillbaka till framsidan

Steg 3/4 Vi skickar pressmeddelandet

Det är lätt att skicka pressmeddelanden med Get2Press...

När du har valt tid och datum för ditt utskick, får du stora fördelar av att använda Get2Press distributionssystem. Du kan fritt välja när ditt pressmeddelande ska skickas, sedan står vi för att automatiskt skicka pressmeddelandet på den valda tidpunkten. Om du exempelvis väljer att lägga in ditt pressmeddelande i systemet idag, men önskar att skicka den om 10 dagar kl. 07.00, ska du endast skriva in informationerna, som sen lagras i vårat kalendersystem.   

Vi skickar ut ditt pressmeddelande som e-mail till listan av redaktioner, som du har valt. Pressmeddelanden utskickas alltid i en stilren layout, med kontakt informationer och direkta hänvisningar till foton och filer.


Vidare till steg 4 >>                                << Tillbaka till översikten   

Eller klicka här för att upprätta ett användarkonto, det är gratis!